Version FrançaiseEnglish VersionNederlandse versieDeutsch Version
PASS VERDON
1 week in de Verdon = 2 campings om de rijkdom van deze uitzonderlijke plek te ontdekken

Meer informatie

Lijst van de voorgestelde activiteiten op de camping

Onze camping in de Gorges du Verdon stelt verschillende activiteiten voor

Paragliding Raften boomklimmen in Castellane in de Verdon

UUit de volgende buitenactiviteiten kunt U een keuze maken : Parapenten, Raften, Hydrospeed, Cano-raft of boomklimmen. Sommige klanten zullen gaan parapenten in Saint André les Alpes, 21 km hier vandaag, andere zullen kiezen voor een wild water sport activiteit zoals cano-raft, hydrospeed of raften.

De "Jabron" en andere nabijgelegen rivieren zijn uiterst geschikt voor het beoefenen van aquarando en canyoning.

De Gorges du Verdon biedt u eveneens de mogelijkheid om een wandeling GR4 op de Sentier Blanc-Martel te maken, deze natuurwandeling is één van de meest geliefde in de hele wereld.

Onze boomliefhebbers kunnen profiteren van een prachtig hooggelegen landschap door gebruik te maken van de verschillende boomklim parcouren van onze partner Adventure Forest. Een tyrolienne over de Verdon heen en 3 verschillende parcouren geven aan iedereen, onafhankelijk van haar of zijn leeftijd, heftige sensaties.

Op cultureel vlak biedt Castellane verschillende musea aan zoals het Citroën museum tegenover de camping, het Weerstandsmuseum, het museum van populaire kunst en het museum van geologie in het centrum van Castellane, op 2 km van de camping.


Ontdek een compleet overzicht van de activiteiten