Version FrançaiseEnglish VersionNederlandse versieDeutsch Version
PASS VERDON
1 week in de Verdon = 2 campings om de rijkdom van deze uitzonderlijke plek te ontdekken

Meer informatie

Diensten beschikbaar op de camping

Camping International in de Gorges du Verdon

Camping in Castellane in de Provence

Op Camping International in Castellane kunt u in een prachtige omgeving van de vele diensten genieten die wij u aanbieden.

De receptie bevindt zich aan de ingang van de camping en is geopend van 9u tot 13u en van 14u tot 19u in het laagseizoen en ononderbroken van 8u tot 20u in het hoogseizoen (Juli/Augustus).

Het restaurant blijft de hele dag open en u kunt er ook afhaalmaaltijden bestellen.

De winkel is alle dagen open, van 8u tot 19u of 20u, afhankelijk van het seizoen, en biedt u meer dan 1.000 producten aan. Warm brood en croissants zullen van uw ontbijt een feestje maken.

Onze camping biedt geheel gratis meerdere activiteiten aan: zwembad, begeleide wandelingen, geschikt voor alle leeftijden, kinderclubs, springkastelen, televisiezaal...

Zowel stadsfietsen als mountainbikes zijn te huur bij de receptie. Het basistarief is 12 € voor de hele dag en 9 € voor een halve dag, ongeacht het type en de maat fiets. We hebben heren, dames en kinderfietsen.

Er is WIFI-verbinding op de hele camping en u kunt kiezen tussen verschillende formules. Vooraf te betalen kaarten zijn beschikbaar aan de receptie.

U kunt gebruik maken van onze wasserette voorzien van meerdere wasmachines en wasdrogers.

Invalide klanten vinden op Camping International volledig aangepaste ruimtes: een chalet met gehandicapten voorzieningen met 5 bedden en een speciale oprit vanaf de privé parking. De binnenwegen zijn bijna allemaal ge-asfalteerd om gemakkelijk te kunnen circuleren.